REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek aliejaus (virimui)
  • 1 vienetas mielių (sausos, pakelis)
  • 1 vienetas uogienės (mėlynių, indelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirma užminkome mielinę tešlą iš milų, kiaušinių, cukraus, pieno bei mielių ir paliekame šiltai pakilti.
    Iškočiojame ir suformuojame norimos formos bandelę, o kiekvieną jos kraštą patepame uogiene.
    Padarome glazūrą iš trupučio vandens ir cukraus pudros.
    Bandeles verdame įkaitintuose riebaluose, o kai išvirs, apipilame glazūra ir pakepame 190 laipsnių temperatūros orkaitėje kelias minutes.
    Skanaus!

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek aliejaus (virimui)
  • 1 vienetas mielių (sausos, pakelis)
  • 1 vienetas uogienės (mėlynių, indelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirma užminkome mielinę tešlą iš milų, kiaušinių, cukraus, pieno bei mielių ir paliekame šiltai pakilti.
    Iškočiojame ir suformuojame norimos formos bandelę, o kiekvieną jos kraštą patepame uogiene.
    Padarome glazūrą iš trupučio vandens ir cukraus pudros.
    Bandeles verdame įkaitintuose riebaluose, o kai išvirs, apipilame glazūra ir pakepame 190 laipsnių temperatūros orkaitėje kelias minutes.
    Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų