Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bananų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 100 mililitrų kavos (išvirta, stipri)
- 3 arbatiniai šaukšteliai krakmolo
- šiek tiek migdolų
- šiek tiek vanilės
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 300 mililitrų pieno
- 150 mililitrų grietinėlės
- 10 vienetų sausainių
- 1 valgomasis šaukštas konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 250 ml pieno užvirinti.
Trynius suplakti su cukrumi, vanile, krakmolu ir 50 ml pieno.
Plona srovele supilti į kiaušinių masę karštą pieną.
Pavirti kremą ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Pastoviai maišyti. Atvėsinti.
Grietinėlę išplakti.
Kavą sumaišyti su alkoholiu.
Bananus supjaustyti žiedais, sausainius sulaužyti.
Į desertines vazas sluoksniais dėti sausainius, išmirkytus kavoje, bananus, kremą ir grietinėlę.
Palaikyti 30 min. šaldytuve.
Desertą papuošti migdolais.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bananų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 100 mililitrų kavos (išvirta, stipri)
- 3 arbatiniai šaukšteliai krakmolo
- šiek tiek migdolų
- šiek tiek vanilės
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 300 mililitrų pieno
- 150 mililitrų grietinėlės
- 10 vienetų sausainių
- 1 valgomasis šaukštas konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 250 ml pieno užvirinti.
Trynius suplakti su cukrumi, vanile, krakmolu ir 50 ml pieno.
Plona srovele supilti į kiaušinių masę karštą pieną.
Pavirti kremą ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Pastoviai maišyti. Atvėsinti.
Grietinėlę išplakti.
Kavą sumaišyti su alkoholiu.
Bananus supjaustyti žiedais, sausainius sulaužyti.
Į desertines vazas sluoksniais dėti sausainius, išmirkytus kavoje, bananus, kremą ir grietinėlę.
Palaikyti 30 min. šaldytuve.
Desertą papuošti migdolais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą