Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 1 litras kefyro
- 50 gramų dešros (virta)
- šiek tiek druskos
- 3 vienetai ridikėlių
- 1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą sudėti kubeliais pjaustytus kiaušinius, bulves, agurkus, ridikėlius, dešrą, smulkintus svogūnėlius ir žalumynus.
Užpilti viską kefyru, pasūdyti, įpilti truputį citrinos sulčių ir šiek tiek virinto šalto vandens.
Atšaldyti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 1 litras kefyro
- 50 gramų dešros (virta)
- šiek tiek druskos
- 3 vienetai ridikėlių
- 1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą sudėti kubeliais pjaustytus kiaušinius, bulves, agurkus, ridikėlius, dešrą, smulkintus svogūnėlius ir žalumynus.
Užpilti viską kefyru, pasūdyti, įpilti truputį citrinos sulčių ir šiek tiek virinto šalto vandens.
Atšaldyti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą