REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (obuolių įdarui)
- 200 mililitrų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (obuolių įdarui)
- 3 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (kapoti, obuolių įdarui)
- 2 vienetai obuolių (obuolių įdarui)
- 2 vienetai kiaušinių
- 200 mililitrų kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- 100 gramų sviesto
- 100 mililitrų razinų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 300 mililitrų avižinių dribsnių
- šiek tiek citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą iki purumo išsukti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušinius. Suberti miltus, kepimo miltelius, avižų dribsnius, tarkuotas citrinų žieveles, razinas, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą sudėti į sviestu išteptas keksiukų formeles. Obuolius nulupti, supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su cukrumi, cinamonu bei riešutais. Šiek tiek įdaro uždėti ant keksiukų ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (obuolių įdarui)
- 200 mililitrų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (obuolių įdarui)
- 3 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (kapoti, obuolių įdarui)
- 2 vienetai obuolių (obuolių įdarui)
- 2 vienetai kiaušinių
- 200 mililitrų kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- 100 gramų sviesto
- 100 mililitrų razinų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 300 mililitrų avižinių dribsnių
- šiek tiek citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą iki purumo išsukti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušinius. Suberti miltus, kepimo miltelius, avižų dribsnius, tarkuotas citrinų žieveles, razinas, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą sudėti į sviestu išteptas keksiukų formeles. Obuolius nulupti, supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su cukrumi, cinamonu bei riešutais. Šiek tiek įdaro uždėti ant keksiukų ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą