Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 400 gramų avižų
- 2 vienetai bulvių (vidutinės)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 litras pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avižas iš vakaro pamerkti į pieną. Tada sutarkuoti bulves, supjaustyti svogūną, sudėti į masę. Viską pagardinti prieskoniais bei druska, įmušti kiaušinį. Kepti keptuvėje. Iškepus valgyti su grietine.
INGREDIENTAI:
- 400 gramų avižų
- 2 vienetai bulvių (vidutinės)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 litras pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avižas iš vakaro pamerkti į pieną. Tada sutarkuoti bulves, supjaustyti svogūną, sudėti į masę. Viską pagardinti prieskoniais bei druska, įmušti kiaušinį. Kepti keptuvėje. Iškepus valgyti su grietine.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą