REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų avižų
  • 2 vienetai bulvių (vidutinės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avižas iš vakaro pamerkti į pieną. Tada sutarkuoti bulves, supjaustyti svogūną, sudėti į masę. Viską pagardinti prieskoniais bei druska, įmušti kiaušinį. Kepti keptuvėje. Iškepus valgyti su grietine.

Autorius: Nadežda

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų avižų
  • 2 vienetai bulvių (vidutinės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avižas iš vakaro pamerkti į pieną. Tada sutarkuoti bulves, supjaustyti svogūną, sudėti į masę. Viską pagardinti prieskoniais bei druska, įmušti kiaušinį. Kepti keptuvėje. Iškepus valgyti su grietine.

Autorius: Nadežda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų