Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 600 gramų aviečių
- 200 gramų cukraus
- 800 gramų grietinėlės (35% riebumo)
- 40 gramų želatinos
- šiek tiek kokosų (drožlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę išplakti su cukrumi, sudėti ištirpintą ir išbrinkintą želatiną ir nuplautas avietes.
Viską gerai išmaišyti ir, supylus į formą bei apibarsčius kokoso drožlėmis, palikti, kad sustingtų.
Patiekti šaltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 600 gramų aviečių
- 200 gramų cukraus
- 800 gramų grietinėlės (35% riebumo)
- 40 gramų želatinos
- šiek tiek kokosų (drožlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę išplakti su cukrumi, sudėti ištirpintą ir išbrinkintą želatiną ir nuplautas avietes.
Viską gerai išmaišyti ir, supylus į formą bei apibarsčius kokoso drožlėmis, palikti, kad sustingtų.
Patiekti šaltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą