• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, vieno kiaušinio ir vandens užsiminkykite tešlą kaip virtinukams. Minkydami įpilkite šlakelį aliejaus, tešla bus elastingesnė ir nekibs prie rankų.
    Išminkytą tešlą plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais.
    Įdarui išvirkite bei sumalkite grybus, susmulkinkite svogūną ir viską pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
    Dėkite įdaro ant tešlos kvadratėlio, sulenkite priešingais kampais ir suformuokite „ausytę“.
    Paruoštas „ausytes“ virkite pasūdytame vandenyje apie 10 min.
    Patiekite su grietine ar pašlakstę alyvuogių aliejumi.
    Skanaus!

Autorius: Lincė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, vieno kiaušinio ir vandens užsiminkykite tešlą kaip virtinukams. Minkydami įpilkite šlakelį aliejaus, tešla bus elastingesnė ir nekibs prie rankų.
    Išminkytą tešlą plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais.
    Įdarui išvirkite bei sumalkite grybus, susmulkinkite svogūną ir viską pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
    Dėkite įdaro ant tešlos kvadratėlio, sulenkite priešingais kampais ir suformuokite „ausytę“.
    Paruoštas „ausytes“ virkite pasūdytame vandenyje apie 10 min.
    Patiekite su grietine ar pašlakstę alyvuogių aliejumi.
    Skanaus!

Autorius: Lincė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų