REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų (šviežias ar džiovintas)
- šiek tiek cinamono (maltas)
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek imbierų (maltas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų (šviežia)
- šiek tiek muskato
- 3 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
- 1 kilogramas kiaulienos
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nugarinę ar sprandinę supjaustome kubeliais.
Visus prieskonius sumaišome ir jais apiberiame mėsą. Išmaišome.
Po to apšlakstome citrinos sultimis ir aliejumi.
Marinuojame bent pusę dienos.
Veriant mėsą ant iešmo rekomenduoju verti kartu ir pomidorus bei obuolius.
Kepame ant laužo.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų (šviežias ar džiovintas)
- šiek tiek cinamono (maltas)
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek imbierų (maltas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų (šviežia)
- šiek tiek muskato
- 3 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
- 1 kilogramas kiaulienos
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nugarinę ar sprandinę supjaustome kubeliais.
Visus prieskonius sumaišome ir jais apiberiame mėsą. Išmaišome.
Po to apšlakstome citrinos sultimis ir aliejumi.
Marinuojame bent pusę dienos.
Veriant mėsą ant iešmo rekomenduoju verti kartu ir pomidorus bei obuolius.
Kepame ant laužo.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą