Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų baklažanų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 30 gramų svogūnų (kepti)
- 80 gramų konservuotų kukurūzų
- 800 mililitrų vandens
- šiek tiek grietinėlės
- 100 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek čili pipirų
- 200 gramų pekino kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome pekino kopūstą, pomidorą, baklažaną, viską sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Supjaustome svogūnus ir juos apkepiname keptuvėj. Kai svogūnai daugmaž įgaus aukso spalvą, sudedame ir kukūruzus, viską apkepiname ant nedidėles ugnies ir įdedame į bendrą puodą. Verdame dar 10-15 min. Tada įberiame pagal skonį čili pipirų. Prieš patiekiant sudedame šaldytas lukštentas mažąsias krevetes, pagardiname petražolėmis ir grietinėle.
Skanaus.
P.S. Nerekomenduoju vietoje grietinėlės dėti grietinę.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų baklažanų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 30 gramų svogūnų (kepti)
- 80 gramų konservuotų kukurūzų
- 800 mililitrų vandens
- šiek tiek grietinėlės
- 100 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek čili pipirų
- 200 gramų pekino kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome pekino kopūstą, pomidorą, baklažaną, viską sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Supjaustome svogūnus ir juos apkepiname keptuvėj. Kai svogūnai daugmaž įgaus aukso spalvą, sudedame ir kukūruzus, viską apkepiname ant nedidėles ugnies ir įdedame į bendrą puodą. Verdame dar 10-15 min. Tada įberiame pagal skonį čili pipirų. Prieš patiekiant sudedame šaldytas lukštentas mažąsias krevetes, pagardiname petražolėmis ir grietinėle.
Skanaus.
P.S. Nerekomenduoju vietoje grietinėlės dėti grietinę.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą