REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 2 česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kalendrų (malta)
  • 70 mililitrų medaus
  • 1 kilogramas vištiena (krūtinėlė)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
  • 70 mililitrų apelsinų sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek žalumynų
  • 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais bei vištienos prieskoniais ir sudėkite į indą.
    Apelsinų sultis sumaišykite su medumi, sviestu, kalendra, ciberžole ir susmulkintu česnaku.
    Gautą mišinį supilkite ant vištienos ir padėkite 1,5 val. į šaldytuvą, kad pasimarinuotų.
    Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Apelsiną supjaustykite griežinėliais, sudėkite juos ant vištienos ir kepkite apie 50 min. orkaitėje.
    Kepant retkarčiais galite apšlakstyti vištieną kepimo formoje esančiu padažu, kad mėsa labai neišsausėtų.
    Patiekite karštą ir apibarstytą žalumynais.
    Skanaus!

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 2 česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kalendrų (malta)
  • 70 mililitrų medaus
  • 1 kilogramas vištiena (krūtinėlė)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
  • 70 mililitrų apelsinų sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek žalumynų
  • 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais bei vištienos prieskoniais ir sudėkite į indą.
    Apelsinų sultis sumaišykite su medumi, sviestu, kalendra, ciberžole ir susmulkintu česnaku.
    Gautą mišinį supilkite ant vištienos ir padėkite 1,5 val. į šaldytuvą, kad pasimarinuotų.
    Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Apelsiną supjaustykite griežinėliais, sudėkite juos ant vištienos ir kepkite apie 50 min. orkaitėje.
    Kepant retkarčiais galite apšlakstyti vištieną kepimo formoje esančiu padažu, kad mėsa labai neišsausėtų.
    Patiekite karštą ir apibarstytą žalumynais.
    Skanaus!

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų