INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo arbūzų (be žievės)
- šiek tiek arbūzų (griežinėliai (papuošimui))
- 3 vienetai citrinų
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek vyniuogių (žaliosios)
- 4 stiklinės vandens (šaltas)
- 2 vienetai žaliųjų citrinų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Arbūzo minkštimą be sėklų gerai sutrinti iki tyrės.
Tyrę sumaišyti su citrinų bei laimo sultimis, vandeniu bei cukrumi.
Gautą gėrimą padėti maždaug 1 val. į šaldytuvą.
Atšaldytą gėrimą supilti į ąsotį, sudėti vynuoges, arbūzo gabaliukus bei ledukus.
Taures papuošti trikampiais arbūzo griežinėliais.
Atsigaivinkime!
Autorius: Asta
REKLAMA