REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai sirupo (vyšnių)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos (nugesinta)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė arbatos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai sirupo (vyšnių)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos (nugesinta)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė arbatos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į arbatą įmaišykit cukrų, kol ištirps.
    Išplakite kiaušinius su druska.
    Į arbatą įmaišykite kiaušinių plakinį, aliejų, sirupą, sodą, gvazdikėlius ir miltus.
    Ištepkite aliejumi kepimo skardą ir supilkite tešlą.
    Kepkite vieną valandą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Autorius: Marta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų