Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai persikų (konservuoti)
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 70 mililitrų apelsinų sulčių
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
- 150 gramų sūris (oranžinės spalvos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti su stambia tarka ir sumaišyti su cukraus pudra.
Apelsinus padalinti skiltelėmis, išimti kauliukus ir kiekvieną skiltelę supjaustyti į 3 dalis.
Persikus supjaustyti plonais griežinėliais.
Sūrį supjaustyti kubeliais.
Salotų padažas: sumaišyti apelsinų sultis, laimo sultis su alyvuogių aliejumi ir maltais raudonaisiais pipirais.
Morkas sudėti į indo dugną, ant viršaus sudėti persikus, apelsinus ir sūrį.
Tada aplieti padažu ir apiberti sezamu.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai persikų (konservuoti)
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 70 mililitrų apelsinų sulčių
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
- 150 gramų sūris (oranžinės spalvos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti su stambia tarka ir sumaišyti su cukraus pudra.
Apelsinus padalinti skiltelėmis, išimti kauliukus ir kiekvieną skiltelę supjaustyti į 3 dalis.
Persikus supjaustyti plonais griežinėliais.
Sūrį supjaustyti kubeliais.
Salotų padažas: sumaišyti apelsinų sultis, laimo sultis su alyvuogių aliejumi ir maltais raudonaisiais pipirais.
Morkas sudėti į indo dugną, ant viršaus sudėti persikus, apelsinus ir sūrį.
Tada aplieti padažu ir apiberti sezamu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą