REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai persikų (konservuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 70 mililitrų apelsinų sulčių
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų sūris (oranžinės spalvos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti su stambia tarka ir sumaišyti su cukraus pudra.
    Apelsinus padalinti skiltelėmis, išimti kauliukus ir kiekvieną skiltelę supjaustyti į 3 dalis.
    Persikus supjaustyti plonais griežinėliais.
    Sūrį supjaustyti kubeliais.
    Salotų padažas: sumaišyti apelsinų sultis, laimo sultis su alyvuogių aliejumi ir maltais raudonaisiais pipirais.
    Morkas sudėti į indo dugną, ant viršaus sudėti persikus, apelsinus ir sūrį.
    Tada aplieti padažu ir apiberti sezamu.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai persikų (konservuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 70 mililitrų apelsinų sulčių
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų sūris (oranžinės spalvos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti su stambia tarka ir sumaišyti su cukraus pudra.
    Apelsinus padalinti skiltelėmis, išimti kauliukus ir kiekvieną skiltelę supjaustyti į 3 dalis.
    Persikus supjaustyti plonais griežinėliais.
    Sūrį supjaustyti kubeliais.
    Salotų padažas: sumaišyti apelsinų sultis, laimo sultis su alyvuogių aliejumi ir maltais raudonaisiais pipirais.
    Morkas sudėti į indo dugną, ant viršaus sudėti persikus, apelsinus ir sūrį.
    Tada aplieti padažu ir apiberti sezamu.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų