REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 200 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 180 mililitrų pieno
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 125 mililitrai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį, cukrų, pieną, aliejų bei apelsino žievelę suplakti į vientisą. Dubenyje sumaišyti miltus su druska ir kepimo milteliais. Supilti plakinį į miltus ir gerai išmaišyti. Tada į masę įdėti susmulkintą mažais gabalėliais šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Į formales dedam po gerą šaukštą tešlos į kiekvieną, taip, kad tešla užpildytų apie 2/3 formelės (apie 20 keksiukų). Šaunam orkaitėn ir kepam apie 30-40 min. Pabandom su mediniu pagaliuku arba tiesiog paragaujam vieną mufiną. Skanaus!
    Patarimas. Jei mėgstate, pagardinkite tešlą cinamonu, tuomet skonis bus dar "kalėdiškesnis" :)

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 200 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 180 mililitrų pieno
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 125 mililitrai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį, cukrų, pieną, aliejų bei apelsino žievelę suplakti į vientisą. Dubenyje sumaišyti miltus su druska ir kepimo milteliais. Supilti plakinį į miltus ir gerai išmaišyti. Tada į masę įdėti susmulkintą mažais gabalėliais šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Į formales dedam po gerą šaukštą tešlos į kiekvieną, taip, kad tešla užpildytų apie 2/3 formelės (apie 20 keksiukų). Šaunam orkaitėn ir kepam apie 30-40 min. Pabandom su mediniu pagaliuku arba tiesiog paragaujam vieną mufiną. Skanaus!
    Patarimas. Jei mėgstate, pagardinkite tešlą cinamonu, tuomet skonis bus dar "kalėdiškesnis" :)

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų