REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 0.5 stiklinės margarino (+ 2 v. š.)
  • 1/3 stiklinės migdolų (skrudinti, kapoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
    Suplakite iki vientisos masės cukrų, margariną, tarkuotą apelsino žievelę ir kiaušinius.
    Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską ir kepintus migdolai.
    Išmaišytą tešlą padalinkite į 2 kamuolius.
    Iš kiekvieno kamuolio iškočiokite po kvadratinį storesnį blyną ir kepkite juos apie 20 min.
    Tuomet išimkite iš orkaitės, supjaustykite lazdelėmis, apverskite ir dar pakepkite apie 15-20 min.
    Iškeptus apšlakstykite tirpintu šokoladu.
    Skanaus.

Autorius: Vaiva

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 0.5 stiklinės margarino (+ 2 v. š.)
  • 1/3 stiklinės migdolų (skrudinti, kapoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
    Suplakite iki vientisos masės cukrų, margariną, tarkuotą apelsino žievelę ir kiaušinius.
    Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską ir kepintus migdolai.
    Išmaišytą tešlą padalinkite į 2 kamuolius.
    Iš kiekvieno kamuolio iškočiokite po kvadratinį storesnį blyną ir kepkite juos apie 20 min.
    Tuomet išimkite iš orkaitės, supjaustykite lazdelėmis, apverskite ir dar pakepkite apie 15-20 min.
    Iškeptus apšlakstykite tirpintu šokoladu.
    Skanaus.

Autorius: Vaiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų