REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (žievelė)
- 1 kilogramas bulvių (jaunų, mažų)
- 5 česnakų
- 20 gramų šalavijų
- 6 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (arba žąsies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių.
Bulvytes virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. iki nepilno išvirimo.
Į kepimo indą supilti išlydytus taukus, sudėti sustrėkštas, bet nenuluptas česnakų skilteles, apelsino žievelę, supjaustytą šiaudeliais, prieskonines žoleles ir apvirtas bulves.
Kepti orkaitėje 45 min.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (žievelė)
- 1 kilogramas bulvių (jaunų, mažų)
- 5 česnakų
- 20 gramų šalavijų
- 6 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (arba žąsies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių.
Bulvytes virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. iki nepilno išvirimo.
Į kepimo indą supilti išlydytus taukus, sudėti sustrėkštas, bet nenuluptas česnakų skilteles, apelsino žievelę, supjaustytą šiaudeliais, prieskonines žoleles ir apvirtas bulves.
Kepti orkaitėje 45 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą