Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (žievelė)
- 1 kilogramas bulvių (jaunų, mažų)
- 5 česnakų
- 20 gramų šalavijų
- 6 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (arba žąsies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių.
Bulvytes virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. iki nepilno išvirimo.
Į kepimo indą supilti išlydytus taukus, sudėti sustrėkštas, bet nenuluptas česnakų skilteles, apelsino žievelę, supjaustytą šiaudeliais, prieskonines žoleles ir apvirtas bulves.
Kepti orkaitėje 45 min.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (žievelė)
- 1 kilogramas bulvių (jaunų, mažų)
- 5 česnakų
- 20 gramų šalavijų
- 6 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (arba žąsies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių.
Bulvytes virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. iki nepilno išvirimo.
Į kepimo indą supilti išlydytus taukus, sudėti sustrėkštas, bet nenuluptas česnakų skilteles, apelsino žievelę, supjaustytą šiaudeliais, prieskonines žoleles ir apvirtas bulves.
Kepti orkaitėje 45 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą