Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 1 kilogramas bulvių (jaunų, mažų)
  • 5 česnakų
  • 20 gramų šalavijų
  • 6 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (arba žąsies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių.
    Bulvytes virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. iki nepilno išvirimo.
    Į kepimo indą supilti išlydytus taukus, sudėti sustrėkštas, bet nenuluptas česnakų skilteles, apelsino žievelę, supjaustytą šiaudeliais, prieskonines žoleles ir apvirtas bulves.
    Kepti orkaitėje 45 min.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 1 kilogramas bulvių (jaunų, mažų)
  • 5 česnakų
  • 20 gramų šalavijų
  • 6 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (arba žąsies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių.
    Bulvytes virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. iki nepilno išvirimo.
    Į kepimo indą supilti išlydytus taukus, sudėti sustrėkštas, bet nenuluptas česnakų skilteles, apelsino žievelę, supjaustytą šiaudeliais, prieskonines žoleles ir apvirtas bulves.
    Kepti orkaitėje 45 min.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų