REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 česnakų
  • 1 vienetas česnakų (askaloniniai)
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų
  • 2 vienetai citrinžolių (stiebai)
  • 0.5 valgomojo šaukšto austrių padažo
  • 1 valgomasis šaukštas padažo (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlė supjaustoma didesniais kubeliais.
    Viename dubenyje sumaišoma kapota citrinžolė, smulkintas askaloninis česnakas, smulkinta česnako skiltelė, imbieras ir čili milteliai.
    Gautas prieskonių mišinys sumaišomas su cukrumi, austrių bei žuvies padažais, aliejumi ir viskas sumaišoma su vištienos kubeliais.
    Paliekama bent 1 val. pasimarinuoti.
    Pamarinuota vištiena suveriame ant iešmelių ir vartant kepama ant grotelių, virš įkaitusių žarijų, kol gražiai apskrunda ir gerai iškepa vidurys.
    Patiekiam šilta su mėgstamomis daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Daina

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 česnakų
  • 1 vienetas česnakų (askaloniniai)
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų
  • 2 vienetai citrinžolių (stiebai)
  • 0.5 valgomojo šaukšto austrių padažo
  • 1 valgomasis šaukštas padažo (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlė supjaustoma didesniais kubeliais.
    Viename dubenyje sumaišoma kapota citrinžolė, smulkintas askaloninis česnakas, smulkinta česnako skiltelė, imbieras ir čili milteliai.
    Gautas prieskonių mišinys sumaišomas su cukrumi, austrių bei žuvies padažais, aliejumi ir viskas sumaišoma su vištienos kubeliais.
    Paliekama bent 1 val. pasimarinuoti.
    Pamarinuota vištiena suveriame ant iešmelių ir vartant kepama ant grotelių, virš įkaitusių žarijų, kol gražiai apskrunda ir gerai iškepa vidurys.
    Patiekiam šilta su mėgstamomis daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Daina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų