Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai paprikų
- 500 gramų jautienos
- šiek tiek pomidorų padažo (aitrus)
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (aštrūs)
- šiek tiek svogūnų laiškų (ar šviežios žolelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Tuomet įtrinkite prieskoniais ir apliekite nedideliu kiekiu aliejaus. Mėsytė turėtų pasimarinuoti maždaug valandą laiko.
Į verdantį ir sudytą vandenį suberkite morkų griežinėlius. Pavirkite, kol morkos šiek tiek suminkštės.
Įkaitinkite keptuvę ir apkepinkite mėsą (pilnai iškepti nereikia). Tuomet supilkite pomidorų padažą ir patroškinkite 30 minučių. Vėliau į tą pačią keptuvę sudėkite pjaustytas paprikas ir apvirtas morkas. Viską troškinkite dar pusę valandos.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai paprikų
- 500 gramų jautienos
- šiek tiek pomidorų padažo (aitrus)
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (aštrūs)
- šiek tiek svogūnų laiškų (ar šviežios žolelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Tuomet įtrinkite prieskoniais ir apliekite nedideliu kiekiu aliejaus. Mėsytė turėtų pasimarinuoti maždaug valandą laiko.
Į verdantį ir sudytą vandenį suberkite morkų griežinėlius. Pavirkite, kol morkos šiek tiek suminkštės.
Įkaitinkite keptuvę ir apkepinkite mėsą (pilnai iškepti nereikia). Tuomet supilkite pomidorų padažą ir patroškinkite 30 minučių. Vėliau į tą pačią keptuvę sudėkite pjaustytas paprikas ir apvirtas morkas. Viską troškinkite dar pusę valandos.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą