Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aguonų
- 1 stiklinė cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 300 gramų sviesto
- 1 stiklinė grietinės
- 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aguonas išvirti piene, perkošti ir sumalti su mėsmale.
Į aguonas sudėti cukrų, išplaktus kiaušinius, grietinę, sodą, nugesintą actu, miltus. Išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą ir kepti 190 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Sutirštintą kondensuotą pieną išsukti su sviestu.
Atvėsusį pyragą perpjauti per pusę ir pertepti kremu.
Pyrago viršų papuošti savo nuožiūra arba palikti nepuoštą.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aguonų
- 1 stiklinė cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 300 gramų sviesto
- 1 stiklinė grietinės
- 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aguonas išvirti piene, perkošti ir sumalti su mėsmale.
Į aguonas sudėti cukrų, išplaktus kiaušinius, grietinę, sodą, nugesintą actu, miltus. Išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą ir kepti 190 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Sutirštintą kondensuotą pieną išsukti su sviestu.
Atvėsusį pyragą perpjauti per pusę ir pertepti kremu.
Pyrago viršų papuošti savo nuožiūra arba palikti nepuoštą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą