Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų
- 1 stiklinė cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 100 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- šiek tiek razinų
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išlydyti sviestą.
Į kiaušinius įpilti cukrų ir maišyti kol cukrus ištirps.
Tuomet į kiaušinius įberti miltus, aguonas, išlydytą sviestą ir vanilę.
Į grietinę įberti sodos, tuomet grietinę įpilti į visą masę.
Viską išmaišius, į formą (arba formeles) įpilti tešlą.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Pastabos:
Kepimo formą ištepti sviestu.
Sodą galima nugesinti citrinos rūgštimi, tuomet nesijaus sodos kvapas ir skonis
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų
- 1 stiklinė cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 100 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- šiek tiek razinų
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išlydyti sviestą.
Į kiaušinius įpilti cukrų ir maišyti kol cukrus ištirps.
Tuomet į kiaušinius įberti miltus, aguonas, išlydytą sviestą ir vanilę.
Į grietinę įberti sodos, tuomet grietinę įpilti į visą masę.
Viską išmaišius, į formą (arba formeles) įpilti tešlą.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Pastabos:
Kepimo formą ištepti sviestu.
Sodą galima nugesinti citrinos rūgštimi, tuomet nesijaus sodos kvapas ir skonis
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą