REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Oi, kaip senai jau buvau begaminusi šią mišrainę. O kai ją prisiminiau, kelios dienos atgal neradau sau ramybės, kol ėmiau ir pasigaminau. Tai puikus užkandis, pakramsnojimui savaitgalio vakarams prie TV. Mišrainę tepiau ant traškios duonos riekelių“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Oi, kaip senai jau buvau begaminusi šią mišrainę. O kai ją prisiminiau, kelios dienos atgal neradau sau ramybės, kol ėmiau ir pasigaminau. Tai puikus užkandis, pakramsnojimui savaitgalio vakarams prie TV. Mišrainę tepiau ant traškios duonos riekelių“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4: Užtruksite apie 10 min. 2 virti kiaušiniai; 150 g fermentinio sūrio; 3 skiltelės česnako; 2–3 v. š. majonezo; Žiupsnis čili dribsnių (nebūtina).

Kiaušinius nulupame. Sutarkuojame kiaušinius, sūrį. Česnaką nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais. mišrainę gardiname majonezu. Tepame ant duonos ar skrebučių. Pabarstome čili, jei norisi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų