REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Stulbina: parodė, kaip skiriasi maistas tarp avialinijų ir klasių (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Tik retas gali pasidžiaugti skridęs verslo klase. Gi bilietas šioje lėktuvo dalyje kartais kainuoja kone dvigubai. Vis dėlto šios nuotraukos parodys, ar išties verta mokėti brangiau.

26

Tik retas gali pasidžiaugti skridęs verslo klase. Gi bilietas šioje lėktuvo dalyje kartais kainuoja kone dvigubai. Vis dėlto šios nuotraukos parodys, ar išties verta mokėti brangiau.

REKLAMA

Socialiniuose tinkluose žmonės pasidalijo nuotraukomis iš 15 skirtingų avialinijų kompanijų. Jie įamžino skirtumus tarp ekonominių ir verslo klasės patiekiamų patiekalų keleiviams.

Tenka pripažinti, kad verslo klasės keleiviai tikrai gauna prabangiau atrodančius patiekalus, yra lepinami brangesniais produktais: krevetėmis, tunu, jautiena. Vis dėlto, kaip juokauja nuotraukų autoriai, ekonominės klasės keleivių maisto porcijos dažnai būna didesnės ir sotesnės.

Nuotraukų galerijoje taip pat galėsite įvertinti skirtumus tarp pačių oro linijų. Pavyzdžiui, Prancūzijos linijos savo keleiviams tiekia šaliai ganėtinai tradicinius produktus – sūrį, bandeles. Tokios tradicijos laikosi ir Azijos šalys, todėl skrendantys su, pavyzdžiui, „Air China“ linijomis gali tikėtis paskanauti sušių.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų