REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išsirinkti tinkamą avokadą vis dar yra menas ir reikalauja daug patirties. Praleidžiame daug laiko stovėdami ir bandydami išsirinkti patį tinkamiausią vaisių, kuris būtų idealiai minkštas, tačiau tai nėra vienintelė problema su kuria susiduria avokadų mėgėjai.

Išsirinkti tinkamą avokadą vis dar yra menas ir reikalauja daug patirties. Praleidžiame daug laiko stovėdami ir bandydami išsirinkti patį tinkamiausią vaisių, kuris būtų idealiai minkštas, tačiau tai nėra vienintelė problema su kuria susiduria avokadų mėgėjai.

REKLAMA

Viena moteris pasidalino genialiu patarimu, kaip išlaikyti avokadą tinkamą vartoti ištisą savaitę.

Ieškodavau „ekologiškesnio“ būdo nei naudoti plastikinius indelius ar maišelius, moteris rado labai paprastą išeitį.

Atsipjovusi reikiamą kiekį avokado, ji likusią dalį suvyniojo į salotos lapą, kad jis išliktų šviežias ir tinkamas vartoti daug ilgesnį laiką nei įprasta.

Pasidalinusi šiuo patarimu „Facebook“ ji rašė: „Aš netyčia padariau atradimą, kurio dėka nebereikės išmesti pirmos klasės maisto likučių. Salotų lapai, ypač tie, kurie yra jos išorėje ir yra kietesni, puikiai tinka laikyti maistui. Net į juos įvyniotos bandelės ilgiau išlieka šviežios“.

Šis triukas sužavėjo tūkstančius internautų ir sulaukė daugiau nei 6 400 „patinka“ paspaudimų.

Vienas iš komentatorių rašė: „O Dieve, kas galėjo tai žinoti. Aš būtinai turiu tai išbandyti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų