REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Apie dvi savaites ruošiausi gaminti šiuos varškinius blynus, bet tai nebuvo varškės, tai nemokėjau, o taip kilo vaikystės prisiminimai iš darželio. Ir štai dabar atsidarius šaldytuvą radau močiutės, važiuojant į Kauną, įdėtą varškės indelį, kuris ilgiau rymoti šaldytuve nebegalėjo. Radau receptą ir štai kas iš viso to išėjo“, – sako recepto autorė.

„Apie dvi savaites ruošiausi gaminti šiuos varškinius blynus, bet tai nebuvo varškės, tai nemokėjau, o taip kilo vaikystės prisiminimai iš darželio. Ir štai dabar atsidarius šaldytuvą radau močiutės, važiuojant į Kauną, įdėtą varškės indelį, kuris ilgiau rymoti šaldytuve nebegalėjo. Radau receptą ir štai kas iš viso to išėjo“, – sako recepto autorė.

REKLAMA

Reikės: ~300g. varškės; 3 v.š. miltų; 2 kiaušinio trynių; 4 v.š. cukraus; žiupsnio druskos; aliejaus.

Varškę, miltus, cukrų, druską ir trynius ištrinkite iki vientisos masės (ji atrodys kaip varškės sūrelis). Miltuotomis rankomis formuokite rutuliukus, juos suplokite ir kepkite keptuvėje ant aliejaus. Kepa jie labai greitai, todėl reikėtų itin stebėti, kad neprisviltų. Patiekite su grietine, natūraliu jogurtu, o mėgstantys saldžiau gali skaninti dar ir uogiene.

Skanaus!

Šaltinis: worldecipes.eu/ Gabrielės atradimai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų