REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įstabus skonis...

Pagrindas:

1 stiklinės traškių javinukų

1/3 puodelio graikinių riešutų

2 šaukštų alyvuogių aliejus

2 šaukštų cukraus



Įdarui:


400 gramų lieso kreminio sūrio (Lietuvoje, manau, labiausiai atitinktų "Philadelphia light", bet rizikuočiau ir su Ricotta sūriu arba netgi lietuviška kremine "Mūsų" varške)

1 puodelis cukraus

2 1/2 puodeliai natūralaus jogurto (Man labiausiai patinka naminis arba "Activia")

7 didelių kiaušinių baltymai

1 šaukštelis cinamono

Padažui:

16 džiovintų figų

2 puodeliai šilto vandens

1/2 puodelio Ouzo arba portveino

1 cinamono lazdelės

1 apelsino žievelės

1/2 puodelio cukraus

Detalios gaminimo instrukcijos ČIA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų