REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Duoklė pavasariui. Receptas, seniai patraukęs akį ir seniai išbandytas, bet vis neparagautas. Liūdėjo, vargšas, šaldikly. Iki išaušo jo diena. Tai - pirmas mano gamintas šerbetas, na arba bandymas jį pasigamint. Manau, pavyko tikrai neblogai. Gaivumėlis skanumėlis. Aišku, kam kiviai nepatinka, nepatiks ir šis desertas. Bet bent jau man valgėsi tikrai skaniai.



O reikia tik (nedideliam indeliui):

Duoklė pavasariui. Receptas, seniai patraukęs akį ir seniai išbandytas, bet vis neparagautas. Liūdėjo, vargšas, šaldikly. Iki išaušo jo diena. Tai - pirmas mano gamintas šerbetas, na arba bandymas jį pasigamint. Manau, pavyko tikrai neblogai. Gaivumėlis skanumėlis. Aišku, kam kiviai nepatinka, nepatiks ir šis desertas. Bet bent jau man valgėsi tikrai skaniai.



O reikia tik (nedideliam indeliui):

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

  • 2 kivių

  • kiaušinio baltymo

  • cukraus pagal skonį

  • ~80ml vandens


Gaminimas:

Kivius supjaustom gabalėliais, dedam į puodą, užpilam vandeniu, suberiam cukrų ir kaitinam ant nestiprios ugnies kol cukrus ištirpsta. Užvirti nereikia. Sutrinam blenderiu. Iki stabdžių putų išplakam baltymus. Išplakam su kivių tyrele. Supilam į indą, dedam į šaldiklį ir šaldom. Viskas.



Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų