REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien pas mus garuoja kugelis ir ne bet koks, o paturbintas su virtomis-rūkytomis kiaulės ausytėmis. Kiaulės ausytės labai tinka kugeliui, nes suteikia ypatingą skonį“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šiandien pas mus garuoja kugelis ir ne bet koks, o paturbintas su virtomis-rūkytomis kiaulės ausytėmis. Kiaulės ausytės labai tinka kugeliui, nes suteikia ypatingą skonį“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės (Dviem porcijoms): 6 bulvių, 1 kiaušinio, 100 ml virinto pieno, 1 svogūno, virtų-rūkytų, pjaustytų kiaulės ausyčių ( ~ 100 gr. ), bulvių prieskonių, druskos.

Receptas

Bulves ir svogūną nulupau, sutarkavau. Į bulvių tarkius supyliau virintą pieną, įmušiau kiaušinio plakinį, pagardinau bulvių prieskoniais, druska. Kiaulių ausytes supjausčiau mažesniais gabaliukais ir sudėjau į bulvių tarkius.

Viską gerai išmaišiau ir masę supyliau į kepimo formeles. Kepiau kugelį įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje ~ 45–50 min. (kepimo laikas priklauso nuo kugelio dydžio ir storio).

Išėjo labai labai gardus, drąsiai galiu sakyti karališkas kugelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų