REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Turbūt ne tokį maistą dauguma jūsų įsivaizduojate ant savo vaišių stalo, tačiau jo kūrėjai tvirtai tiki savo sėkme – jie įsitikinę, kad anksčiau ar vėliau klientai įvertins ir pamėgs naujus ir unikalius skonius. Ir iš tikrųjų, kas gi čia tokio, anot jų, valgyti skystą kiaulieną, mėgautis ledais iš moters pieno arba gerti picos skonio alų? Ir nebijokite rytinių pagirių – jas nugalėti padės šokoladinės tabletės.

Turbūt ne tokį maistą dauguma jūsų įsivaizduojate ant savo vaišių stalo, tačiau jo kūrėjai tvirtai tiki savo sėkme – jie įsitikinę, kad anksčiau ar vėliau klientai įvertins ir pamėgs naujus ir unikalius skonius. Ir iš tikrųjų, kas gi čia tokio, anot jų, valgyti skystą kiaulieną, mėgautis ledais iš moters pieno arba gerti picos skonio alų? Ir nebijokite rytinių pagirių – jas nugalėti padės šokoladinės tabletės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Konservuotas sūrainis

Idėja sūrainį pateikti užkonservuotą dėžutėje priklauso kompanijai „Trek’ N Eat“, kuri specializuojasi kurdama maistą, kurį būtų itin paprasta pagaminti arba iškart vartoti, kas labai svarbu turistiniuose žygiuose ar ekspedicijose. Dauguma jų siūlomų maisto produktų – sausi, tačiau užtenka juos užpilti verdančiu vandeniu ir jie pasidaro kaip ką tik pagaminti.

REKLAMA

Konservuotas sūrainis – panašia technologija paremtas maistas, kurį paruošti, anot gamintojų, itin paprasta: tereikia trumpai palaikyti konservą karštame vandenyje, tada atidaryti ir mėgautis šiltu sūrainiu.

Ledai iš moters pieno

Ledus gaminanti kompanija „Icecreamists“ spaudoje ne kartą pavadinti „ledų karaliais“ ir, pasirodo, tikrai ne veltui, mat prieš penkerius metus ši kompanija pradėjo gaminti ledus iš...moters pieno. Toks gaminys susilaukė daug priešiškai nusiteikusių žmonių pareiškimų, todėl kompanija nuolat kovoja gindama savo produktą ir tvirtindama, kad gaminti ledus iš moters pieno nėra nieko įžeidžiančio ar amoralaus.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, vertinančių ši delikatesą turbūt yra gerokai daugiau, negu smerkiančių, mat kompanija ne tik kad neina į minusą, bet ir sugeba iš to uždirbti iki 300 tūkst. pelno.

Nealkoholinis viskis

Gaminti nealkoholinį viskį sugalvojo kompanija „Arkay Beverages“, kuriai ši idėja kainavo penkerius metus intensyvių tyrimų ir bandymų bei daugiau kaip 5 milijonus kainavusių investicijų, bet, panašu, kad kompanijai visas vargas atsipirks, mat nealkoholinis viskis sulaukė itin didelės paklausos jau nuo pirmųjų gamybos dienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gamintojai teigia, kad jų klientai – tai itin viskį mėgstantys žmonės, kurie dėl medicininių, religinių ar kitokių priežasčių negali vartoti alkoholio, todėl jų išradimas leidžia jiems mėgautis trokštamu gėrimu iki soties nekenkiant nei sveikatai, nei pažiūroms.

Džiaugsmo tabletės

Konditerijos įmonė „Happy pills“ sugalvojo būdą, kaip galėtų išsiskirti iš kitų ir taip pritraukti kuo daugiau klientų: pradėjo gaminti skanias tabletes ir įvairias piliules iš šokolado ir kitų saldžių sudedamųjų dalių. Gamintojai skelbia, kad šios piliulės gelbsti nuo streso, depresijos ar net pagirių.

REKLAMA

Taip pat tvirtinama, kad šie skanėstai bet kokią šventę ar susitikimą su kolegomis padarys nuotaikingesnę, įneš spalvų ir šėlsmo. Prie šių „vaistų“ taip pat pridedamas vartojimo receptas: „Vartokite tabletes nesivaržydami, prie puodelio arbatos ir paskalų žurnalo, geriausiai bent dukart per dieną“.

Valgomas purškiklis

Kompanija „Deli-Garage“ sugalvojo būdą, kaip jūsų maistą paversti ne tik skaniu, bet ir itin gražiu. Ką pasakytumėte apie ant stalo besipuikuojančius auksinius obuolius ar sidabrinius sausainius? Būtent tokią puošmeną jūsų stalui ir siūlo ši kompanija, gaminanti spalvota purškiklį, kuriuos galima nupurkšti bet kokį maistą, kad šis įgautų netikėtą spalvą.

REKLAMA

Gamintojai pabrėžia, kad nupurkštas maistas nekenksmingas ir jį galima drąsiai valgyti.

Picos skonio alus

Sutuoktinių pora visiškai atsitiktinai sugalvojo itin unikalų alų – jų gaminamas alus yra picos skonio. Eksperimentuodami jie sukūrė alų, kuriame jaučiasi bazilikų, česnakų bei pomidorų skonis. Pasirodo, toks netikėtas verslo planas susilaukė pasisekimo: „Mes parduodame alų taip greitai, kad nespėjame išpildyti visų užsakymų“, - savo sėkme giriasi sutuoktiniai.

Skysta kiauliena

Kompanija „Vilhelm Lillefläsk's Squeez Bacon“ sugalvojo unikalų būdą, palengvinantį buitį mėgstantiems mėsą: jie sukūrė skystą...kiaulieną. Gamintojai teigia, kad specialiomis technologijomis apdorota ir suskystinta mėsa nepraranda savo skonio, ją paprasta patiekti ir galioja toks produktas net...dvylika mėnesių.

Tereikia paimti buteliuką, išspausti mėsos ant duonos ar daržovių ir - galite valgyti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų