REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Greita vakarienė. Gerai jau gerai nevaidinsiu, kaip šią mišrainę valgė ir vyras, ir vaikai. Žinoma, kad šią mišrainę valgiau tik aš. Šeimyna mano ne labai mėgsta tokias mišraines. O aš kartais užsinoriu ko nors lengvo ir gaivaus su šaukštu majonezu. O čia dar šaldytuvo kampelyje glūdėjo saliero lapkočiai ir laukė savo eilės. Tad nieko nelaukus dalinuosi mišrainės receptu ir su jumis. Gal kam nors patiks“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Greita vakarienė. Gerai jau gerai nevaidinsiu, kaip šią mišrainę valgė ir vyras, ir vaikai. Žinoma, kad šią mišrainę valgiau tik aš. Šeimyna mano ne labai mėgsta tokias mišraines. O aš kartais užsinoriu ko nors lengvo ir gaivaus su šaukštu majonezu. O čia dar šaldytuvo kampelyje glūdėjo saliero lapkočiai ir laukė savo eilės. Tad nieko nelaukus dalinuosi mišrainės receptu ir su jumis. Gal kam nors patiks“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 2 saliero lapkočiai; 2 obuoliai; 200 ml kons. ananasų; 0,5 poro; 2 v. š. majonezo; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; Džiovintų spanguolių, patiekti.

Saliero lapkočius supjaustome nedideliais gabalėliais, porą žiedais, obuolius kubeliais (galite prieš tai obuolius nulupti). Įmaišome ananasų gabalėlius. Mišrainę pagardiname druska, pipirais. Maišome su majonezu. Prieš patiekiant pabarstome džiovintomis spanguolėmis.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų