• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
“Berlin'o“ bistro atidarymas (nuotr. Eimanto Genio)

Trečiadienio vakaras sostinėje dvelkė gardžiais kvapais, čia Vilniaus centre atidarytas pirmasis kokybiško vokiško greito maisto restoranas „Berlin Bistro“.

32

Trečiadienio vakaras sostinėje dvelkė gardžiais kvapais, čia Vilniaus centre atidarytas pirmasis kokybiško vokiško greito maisto restoranas „Berlin Bistro“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paragauti nekasdienio maisto patiekalų susigundė būrys šalies pramogų ir verslo atstovų, o tarp jų ir verslininkė, dizainerė Eva Ghaoui.

REKLAMA

Ko gero, daugelis nustemba sužinoję, kad žinoma dizainerė E. Ghaoui yra garsiosios Karinos Krysko sesuo, mat merginos išties skirtingos. Šiandien į vokiškos virtuvės restoraną Eva atvyko kartu su pussesere Simona ir nė vienam nereikėjo įrodinėti, kad dvi žavios šviesiaplaukės – giminaitės.

Dailių bruožų merginos išties labai panašios: puošnus stilius, ta pati plaukų spalva, putlios lūpos ir nuoširdi šypsena. Vos įžengusios į renginio erdvę viešnios tapo dėmesio centre.

E. Ghaoui – aktyvi jogos propaguotoja. Anot jos, tai padeda ne tik palaikyti dailias kūno linijas, bet ir atsipalaiduoti, pabūti su savimi. Šio kūno meno pasiekimais žinoma moteris neretai dalinasi ir socialinėje erdvėje, todėl „nesveikas“ maistas Evai svetimas.

„Nenoriu nieko kritikuoti, bet mano nuomone, jau geriau dešreles valgyti, negu sintetinį mėsainį greito maisto restorane. Tikiu, kad vokiška virtuvė siūlo sveikesnį maistą“, - tv3.lt pasakojo Eva, kuri į restorano atidarymą atvyko pasveikinti draugės.

Paklausta, ar ji geba atsispirti tradiciniu laikomam lietuviškam maistui, kurį sudaro dažniausiai bulvių patiekalai, Eva drąsiai rėžia „taip“.

„Aš prisižiūriu savo figūrą, juolab, kai užsiimu joga. Juk net nesusilenksi cepelinų privalgęs. Dažniausiai renkuosi vištieną, avižinę košę, žuvį, riešutus“, - savo dienos mitybą pristato ji.

Dizainerė pastebėjo, kad jos kūnas labai reaguoja į maistą, todėl jį renkasi atsargiai. Pavyzdžiui padauginus riešutų, Eva pastebi atsirandančius bėrimus, todėl juos pakeičia razinomis ar kitais džiovintais vaisiais. Anot jos, tai ką dedame į skrandį matosi ne tik ant mūsų kūno, bet ir veido.

Nors Eva prisipažino, kad yra sveiko maisto šalininkė visgi vienam dalykui ji negali atsispirti. Mamos gamintas maistas jai yra šventas: „Jei mama pagamina bulvinių blynų – negaliu atsisakyti“, - nusijuokė E. Ghaoui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų