REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Čiop Čiop“ kulinariniame lofte per Heloviną netrūko skanių užkandžių, svaiginančių gėrimų, įdomių pokalbių ir teigiamų emocijų.

„Čiop Čiop“ kulinariniame lofte per Heloviną netrūko skanių užkandžių, svaiginančių gėrimų, įdomių pokalbių ir teigiamų emocijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Geriausi vakarėliai vyksta virtuvėje“ – „Čiop Čiop“ kulinarinio lofto devizas, kuris buvo tik patvirtintas žymių žmonių, stilingo Vilniaus jaunimo bei užsienio svečių.

REKLAMA

Kulinarinėje studijoje buvo surengtas ypatingas trijų progų vakarėlis – virtuvėje karaliavo neseniai prie „Čiop Čiop“ komandos prisijungęs italas šefas Gian Luca, vyko naujo škotiško viskio „Black Bottle“ pristatymas bei, žinoma, su specialiai paruoštu Helovino meniu skaniai ir smagiai atšvęstas Helovinas.

Pramogų, madų bei žiniasklaidos atstovai, norėję neįprastai paminėti vaiduoklių, raganų ir velnių vakarą, rinkosi privačią ir gyvą maisto gamybos sesiją. Kartu su šefu kulinarijos lofto svečiai gamino specialią vakarienę: girtą obuolių tyrę su pelėsinio sūrio fondiu, juodus Tagliatelle makaronus su prigirdyta lašiša ir pabaigai šokoladinius makaronus, patiekiamus apelsino žievelėje su maskarponės kremu ir viskio ikrais.

REKLAMA
REKLAMA

Kulinariniame lofte netrūko ir stilingų užkandžių, kuriuos kūrė puikus virtuvės šefų duetas: pagrindinio „Čiop Čiop“ kulinarijos lofto šefo bei savininko Ronaldo Nagrockio bei italo Gian Luca. Svečiai galėjo mėgautis juodos duonos skrebučiais su lengvu kremu ir burokėliais bei moliūgų ir maskarponės kremu su pelėsiniu sūriu.

Netilpę virtuvėje mėgavosi heloviniška atmosfera, kurią sukurti ir palaikyti padėjo ne tik specialiai vakarėliui kurtos interjero detalės, kuriomis itin susižavėjo kritiškas dizaineris Liutauras Salasevičius, bet ir viso vakaro metu tvyrojęs dirbtinis rūkas, besiveržiantys iš užkandžių dūmai bei lengva muzika, kurią rinko didžėjus Laurynas Komža.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nekvietėme visiems atsibodusių veidų, nutarėme surengti vertingą ir naudingą kulinarinį vakarėlį su mums patiems svarbiais žmonėmis, mėgstančiais neįprastai ir kokybiškai leisti laiką. Nesame tik „ant bangos” reikalas, judame krypitngai pirmyn. Visada esame linkę įdomiems eksperimentams, tad ir meniu parinkome specialų. Pavadinčiau sezoniškai helovinišką su modernios kulinarijos ir viskio prieskoniais” – teigė lofto vadovė Urtė Mikelevičiūtė.

Susidomėjimas renginiu, gausus svarbių svečių būrys ir visi „Čiop Čiop“ heloviniško renginio prieskoniai patvirtino, jog geriausi vakarėliai vyksta virtuvėje.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų