REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco kartu su laida „La maistas“ didžiuojasi prisijungę prie TV3 ir „Vinted“ inicijuojamo projekto „Kiekvienas žingsnis svarbus“. Sekmadienį TV3 žiūrovai išvydo ne tik naujus receptus ir su Gian Luca aplankė Zyplių dvaro restoraną, bet ir pamatė, kokius indus laidos vedėjas nusprendė parduoti platformoje „Vinted“.

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco kartu su laida „La maistas“ didžiuojasi prisijungę prie TV3 ir „Vinted“ inicijuojamo projekto „Kiekvienas žingsnis svarbus“. Sekmadienį TV3 žiūrovai išvydo ne tik naujus receptus ir su Gian Luca aplankė Zyplių dvaro restoraną, bet ir pamatė, kokius indus laidos vedėjas nusprendė parduoti platformoje „Vinted“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atėjo laikas pokyčiams

Gian Luca pasakoja, kad atėjus pavasariui kilo noras atnaujinti studijos virtuvę. Pasak žinomo šefo, nors nemaža dalis indų dar visai geros būklės, vis dėlto, kartais ateina laikas pakeisti senąjį įvaizdį nauju.

REKLAMA

Kviečia jungtis prie iniciatyvos

Platformoje „Vinted“ galima parduoti ne tik nebenešiojamus drabužius, batus ir aksesuarus, bet ir namų tekstilę, interjero akcentus ar stalo indus bei įrankius. Jeigu jums jau atsibodo turimi indai ar kiti virtuvės aksesuarai, neskubėkite jų išmesti – tai, kas nebetinka jums, galite parduoti „Vinted“, taip indai tęs savo gyvenimą jau kitoje virtuvėje.

Virtuvės šefas Gian Luca kviečia būti atsakingais vartotojais, sutaupyti bei prisidėti prie tvaresnės ateities: „Kviečiu ir jus gyventi atsakingai, todėl, kad kiekvienas žingsnis yra svarbus.“

REKLAMA
REKLAMA

Aplankė Zyplių dvaro restoraną

Gian Luca apsilankė įspūdingoje Zyplių dvaro virtuvėje, „Kuchmistrų“ restorane, kuriame jau 6 metus dirba virtuvės šefas Artūras Rakauskas. Laidoje „La maistas“ A. Rakauskas pasidalijo išskirtiniu kepto varškės sūrio receptu.

„Ne visi žino, tačiau varškės sūris yra vienas iš produktų, kuris yra ne tik labai senas – skaičiuojantis maždaug 1000 metų atgal – bet ir tikrai lietuviškas. Visai taip pat, kaip ir ruginė duona“, – pasakoja A. Rakauskas.

Dvaro restorane Artūras varškės sūrį ruošia keptą ir gardintą įvairiais prieskoniais – peletrūnu, kadagių uogomis, druska, raudonėliu ir ciberžole. Norėdami pakartoti šį patiekalą namuose, pirmiausiai susmulkinkite visus prieskonius ir jais ištrinkite varškės sūrį. Ant sūrio uždėkite gabaliuką sviesto, rozmarino ir pašaukite kepti į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Virtuvės šefas dalijasi, kad padažus prie sūrio jis visuomet parenka atsižvelgiant į sezoną. Tad šįkart, beprasidedant tikram pavasariui, padažas turėtų būti itin gaivus.

Norint jį paruošti, pirmiausiai sumaišykite svarainių ir agrastų uogienę, pridėkite medaus ir įtarkuokite citrinos žievelę. Viską pakaitinę, padažą papildomai pagardinkite šafranu. Iškepusį sūrį ragaukite su šiuo puikiu padažu. Skanaus!

Laida „La maistas“ – sekmadieniais, 9.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų