REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kaip aš ją mėgstu, labai skanu, gaivu ir paprasta pasigaminti“, – sako tinklaraščio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė.

„Kaip aš ją mėgstu, labai skanu, gaivu ir paprasta pasigaminti“, – sako tinklaraščio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė.

REKLAMA

Reikės: Raudonųjų vynuogių – 2 saujos; Saliero stiebų – 3–4 vnt.; Obuolio – 1 vnt.; Kriaušės – 1 vnt.; Citrinos sulčių (apšlakstyti obuoliui ir kriaušei) – 1/2 vnt.; Saulėgrąžų sėklų – 2–3 valg. šaukštai; Natūralaus jogurto – 100 g.

Į dubenį sudėkite supjaustytą kubeliais obuolį, kriaušę (aš kriaušę nulupau) ir apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Sudėkite supjaustytus salierus, vynuoges, saulėgrąžas (paskrudintas sausoje keptuvėje) ir užpilkite natūraliu jogurtu, išmaišykite. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų