• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Šimtą metų negaminau „smoothie“ dubenėlio ir pagaliau ši ilga pertrauka buvo sudrumsta (galit vadinti mane keistuole, kad tai įvyko žiemos metu, bet nieko negalėjau padaryti, tokie tie poreikiai!). Gamindama smūčius mėgstu juos pasidaryti tirštesnius, kabinamus šaukštu – tokiu būdu ilgiau jaučiuosi sotesnė.

Šimtą metų negaminau „smoothie“ dubenėlio ir pagaliau ši ilga pertrauka buvo sudrumsta (galit vadinti mane keistuole, kad tai įvyko žiemos metu, bet nieko negalėjau padaryti, tokie tie poreikiai!). Gamindama smūčius mėgstu juos pasidaryti tirštesnius, kabinamus šaukštu – tokiu būdu ilgiau jaučiuosi sotesnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau masei „surišti“ rinkdavaus pieną, ledukus ar vandenį, bet niekada nepagalvojau apie kefyrą! Kefyro dėka savąjį dubenėlį praturtinau gerosiom bakterijom, nepraradau norimos tirštos konsistencijos ir suteikiau labai malonaus skonio. Žinoma, rinkausi DVARO kefyrą, nes kaip jau teko pasakoti, DVARO produkcijos kokybe tiek skonio, tiek tekstūros atžvilgiu pasitikiu labiausiai, nesvarbu su ar be #sponsored. 

REKLAMA

Reikės: 

250 ml DVARO kefyro;

1 šaldytas bananas;

200 g šaldytų mėlynių;

20 g avižų dribsnių;

1 v.š. lukštentų kanapių sėklų;

1 v.š. chia sėklų;

1 v.š riešutų sviesto; 

1 v.š. medaus .

Viską sumetu į maisto smulkintuvą ir smulkinu iki vientisos masės. Ant viršaus – mėlynės, šilkmedžio uogos, riešutai ar bet kas ką mėgstat ar randat spintelėse. 

Labai malonu valgyt maistą, kurio skonis prilygsta desertui, o nauda organizmui – tikrų tikriausiam supermaistui. 

Šaltinis:

„Facebook“ – Nestoras maistas 

„Instagram“ – @nestorasmaistas 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų