• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sudėtinės dalys:

Sudėtinės dalys:

REKLAMA

  • Baklažanai, 200 gramų

  • Aviena, virta, 60 gramų

  • Ryžiai, virti, 15 gramų

  • Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas

  • Kiaušiniai, 1 vienetas

  • Sūris, tarkuotas, 10 gramų

  • Aliejus, truputį

  • Druska, truputį

  • Juodieji pipirai, truputį


Gaminimas:

Baklažanus perpjauti išilgai per pusę, minkštimą peiliu įpjauti kryžmai.

Sudėti į įkaitintą aliejų perpjauta puse į apačią ir pakepinti.

Išimti, minkštimą išskobti šaukštu ir supjaustyti.

Avieną supjaustyti, svogūną susmulkinti ir pakepinti.

Baklažanų minkštimą išmaišyti su aviena, svogūnu, virtais ryžiais, druska, pipirais ir žaliu kiaušiniu iki vientisos masės.

Sudėlioti į išskobtas baklažanų puseles, pabarstyti  tarkuotu sūriu, pašlakstyti aliejumi ir iškepti vidutinio karštumo orkaitėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų