REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien prikepiau vištienos ketvirčių su bulvėmis. Vištienos ketvirčius įdariau česnako skiltelėmis, tai patikėkite, kaip kvepėjo visa virtuvė, o tiksliau visi namai. O dabar pasidalinsiu receptu, nes jau labai skaniai viskas gavosi“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

„Šiandien prikepiau vištienos ketvirčių su bulvėmis. Vištienos ketvirčius įdariau česnako skiltelėmis, tai patikėkite, kaip kvepėjo visa virtuvė, o tiksliau visi namai. O dabar pasidalinsiu receptu, nes jau labai skaniai viskas gavosi“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

REKLAMA

Reikės: 4 vištienos ketvirčių, bulvių ir morkų, česnako, vištienos prieskonių, raudonosios paprikos prieskonių, česnako granulių, pipirų ir druskos, papildomai reikės sviesto, bulvių.

GAMINIMAS

Vištienos ketvirčius, nuplautus ir nusausintus įtryniau prieskoniais, išvardintais recepte. Česnako skilteles supjausčiau plonesnėmis riekelėmis (išilgai) ir sukišau po vištienos ketvirčių odele.

Bulves pagardinau bulvių prieskoniais ir druska, apšlaksčiau aliejumi. Morkas supjausčiau mažesniais gabaliukais. Kepimo skardoje patiesiau kepimo popierių ir sudėjau vištienos ketvirčius, bulves ir morkas.

Kepiau orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje ~ 50 min. Įpusėjus kepti, po gero pusvalandžio, vištienos ketvirčius sutepiau sviestu.

Vištienos ketvirčiai gavosi labai skanūs, mėsytė minkšta ir aromatinga. 

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų