REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas lankėsi Marijampolėje. Įkvėpti šio miesto laidos vedėjai žiūrovus nustebino pasidalinę rūkytų vištienos sparnelių receptu. Kviečiame juos pagaminti bei pasivaišinti ir tv3.lt skaitytojus!

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas lankėsi Marijampolėje. Įkvėpti šio miesto laidos vedėjai žiūrovus nustebino pasidalinę rūkytų vištienos sparnelių receptu. Kviečiame juos pagaminti bei pasivaišinti ir tv3.lt skaitytojus!

REKLAMA

30-metį mininčios žiūrimiausios televizijos TV3 žiūrovus ir vėl džiugina kelionių po Lietuvą projektas „Maisto kelias“.

Kiekvieną šeštadienį laidos žiūrovai galės stebėti, kokiuose regionuose svečiuojasi laidos vedėjai bei sužinoti netikėtus maisto receptus.

„Maisto kelias“

Šį sezoną po Lietuvą keliauja ir neatrastų vietų bei skonių ieško žinomi trijų skirtingų kartų atstovai – baleto šokėjas ir choreografas Jurijus Smoriginas (67), aktorius ir renginių vedėjas Darius Petkevičius (49) bei profesionalus virtuvės šefas Dominykas Kupčinskas (27).

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienos laidos pabaigoje, padedamas kitų dviejų vedėjų, profesionalus virtuvės šefas D. Kupčinskas, įkvėptas tam tikro miesto ar regiono, sukurs aplankytą miestą atitinkantį patiekalą.

REKLAMA

Tad, kviečiame susipažinti su tuo, ką laidos vedėjai žiūrovams paruošė šįkart apsilankę Marijampolėje!

Rūkyti vištienos sparneliai

Ingredientai:

  • „Mėsos brolių“ vištienos sparneliai paprikų marinate 1 kg;
  • „Mėsos brolių“ aštrus padažas su medumi;
  • „Mėsos brolių“ jogurtinis padažas su krapais;
  • morkos;
  • salierai.

Gamyba: kepsninę su deflektoriumi įkaitinkite iki 200 laipsnių, ant grotelių sudėkite marinuotus vištienos sparnelius, uždarykite kepsninę ir palikite rūkytis maždaug pusvalandžiui.

Išrūkius sparnelius apšlakstykite aštriu padažu, tada pagardinkite jogurtiniu padažu.

Sparnelius valgykite su morkomis, salierais ar kitomis mėgstamomis daržovėmis.

Skanaus!

Žiūrovų dėmesiui: šįkart laidą „Maisto kelias“ sekite šeštadienį nuo 11.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų