REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dalinuosi gardžia pusryčių idėja – karštų sumuštinių receptu. Bet tai nebūtinai pusryčių idėja, karštus sumuštinius patogu pasiimti į kelionę, tai gali būti kaip greitas užkandis. Mūsų šeimoje karštus sumuštinius su malonumu valgo nuo mažiausio iki didžiausio“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Dalinuosi gardžia pusryčių idėja – karštų sumuštinių receptu. Bet tai nebūtinai pusryčių idėja, karštus sumuštinius patogu pasiimti į kelionę, tai gali būti kaip greitas užkandis. Mūsų šeimoje karštus sumuštinius su malonumu valgo nuo mažiausio iki didžiausio“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: baltos forminės duonos (arba batono), mocarelos arba fermentinio sūrio, dešros, rauginto agurko, majonezo.

Dešrą, sūrį, agurką sutarkavau burokine trintuve ir pagardinau majonezu, išmaišiau. Ant baltos forminės duonos uždėjau paruošto įdaro.

Paruoštus sumuštinius sudėjau į kepimo skardą su kepimo popieriumi ir įdėjau kepti į įkaitintą  iki 180 laipsnių orkaitę ~ 15 min. (kepimo laiką reguliuokite pagal savo orkaitę). Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų