REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Į sodybą vežiausi kefyre marinuotus vištienos petelius su daug prieskonių. Gavosi labai skanūs, gerai išsimarinavę“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

„Į sodybą vežiausi kefyre marinuotus vištienos petelius su daug prieskonių. Gavosi labai skanūs, gerai išsimarinavę“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

REKLAMA

Reikės: 1 kg vištienos petelių (ar kitos mėsos), kefyro, vištienos prieskonių, raudonosios paprikos miltelių, itališkų žolelių prieskonių, maltų juodų pipirų, česnako granulių, rozmarino, druskos.

Vištienos petelius nuploviau, nusausinau ir įtryniau prieskoniais. Ant prieskoniuotų vištienos petelių supyliau kefyrą ir uždengusi maistine plėvele palikau marinuotis šaldytuve nakčiai. Viskas. Beliko traukti kepsinę, kurti ugnį ir kepti.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų