REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nežinau kaip jūs, bet aš labai mėgstų silpnai raugtus agurkus ir kelis kartus per savaitę jų užsiraugiu. Užsiraugiu po nedidelį kiekį, po kokius 4–5 vienetus, tik tam kartui, nes ilgiau pastovėję jie man nebe tokie gardūs, bet čia gal skonio reikalas. Esu raugusi agurkus ir sausuoju būdu, bet jei pasitikit manimi, tai mineraliniu vandeniu raugti agurkai kur kas gardesni ir žymiai traškesni. Pabandykit užsiraugti“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Nežinau kaip jūs, bet aš labai mėgstų silpnai raugtus agurkus ir kelis kartus per savaitę jų užsiraugiu. Užsiraugiu po nedidelį kiekį, po kokius 4–5 vienetus, tik tam kartui, nes ilgiau pastovėję jie man nebe tokie gardūs, bet čia gal skonio reikalas. Esu raugusi agurkus ir sausuoju būdu, bet jei pasitikit manimi, tai mineraliniu vandeniu raugti agurkai kur kas gardesni ir žymiai traškesni. Pabandykit užsiraugti“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 45 agurkų, 3 skiltelių česnako, 57 juodų pipirų (žirnelių), pundelio šviežių krapų, 1,52 a.š. druskos, 250300 ml mineralinio gazuoto vandens (bet koks).

Agurkus nuploviau po šaltu tekančiu vandeniu ir nupjoviau galiukus. Krapus ir česnakus supjausčiau. Į indą, kuriame raugsite agurkus (indas su dangteliu), sudėjau dalį pjaustytų krapų, ant viršaus sudėjau agurkus ir sudėjau likusius krapus, česnakus, juodų pipirų žirnelius.

Į puodelį su mineraliniu vandeniu įdėjau druskos ir išmaišiau (vanduo suputoja). Paruoštu mineraliniu vandeniu užpyliau agurkus (jie turi būti apsemti), uždengiau ir palikau stovėti virtuvėje parai laiko. Viskas labai greitai, lengvai pagaminama ir agurkėliai gaunasi superiniai, svarbiausia pačių ruošti

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų