Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kur čia bulviniai blynai?!
Maistas, vanduo ir miegas yra narkotikai. Užtenka 6-8 bulvių, smulkiai supjaustytų svogūnų 100-150ml, druskos ir kepti ant silpnos ugnies keptuvėje su dangčiu. Skanių narkotikų.
Į bulvinius blynus kepimo milteliai? Įdomu kodėl? Tokio dalyko dar neteko girdėt
Kuo paprasčiau tuo skaniau
Kaip kepu bulvinius blynus, įpilu kefyro,kiaušinių,druskos,pipirų,kartaais ir svogūno pakepinu, ir kuo skaniausi blynai.
Priemaišų blynai nu kam kepimo miltelių sūrio kaina bezbožna bulbaška du kiaušai druskos ir aliejaus
Ar ne per daug visur kišamas fermentinis sūris kaip skonio stipriklis? Man bulvinius blynas yra tik bulvės, kiaušinis, svogūnas, druska, jokių miltų ir kitų priedų.
Aš į masę įdedu obuolių skilteliu. Tada skanu, pabandykite..
@Romualdas dedu obuolių skiltelių į miltinius blynus, super!
@Aš Taip,mitinius liuks,bet į bulvinius...
Reikės pabandyti,bet nesiderina...
@? Atsimenu, kai buvau vaikas (man 70+), pas baba bulviniai blynai : tarkuotos bulves, kiausinis, druska, kiauliniai taukai. O prie ju - obuoliu / brukniu kose.
taip gaunasi kad sekanciuose receptuose blynai jau neskanus ane
Kuršiai ir žemaičiai visada bulvinius blynus valgo su uogiene, bet ne su bet kokia tai - bruknių, spanguolių, serbentų ir kt., panašios.Tarp kitko vokiečių virtuvė labai panaši į žemaičių ir kuršių virtuvę, gal Karaliaučiaus kraštas turėjo tam įtakos. Tik tokios maišalynės kaip pateiktame recepte nei Vokietijoje, nei Žemaitijoje, nei Kuršių krašte neteko girdėti. Tai labiau panašu į dabartinių ieškojimus apjungti tai kas dera ir kas visai nedera...
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų