Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Kepimui vartojami rafinuoti aliejai, o įmaišyti į kruopų košę nerafinuoti aliejai. Aš asmeniškai mėgstu į šutintų grikių košę įmaišyti linų sėmenų aliejaus pusryčiams. Labai sotu ir sveika!!!
                    
    
  
                                    Sveikiausia kepti aliejuje sumaišytame su kiaulienos taukais, arba aliejuje su sviestu
                    
    
  
                                    Pirmiausiai žiūrima į atsargas.  Ką turi su tuomet duri
                    
    
  
                                    Taukai arba sviestas.Gyvuliniai riebalai.O šiaip---ką turiu,tą ir naudoju.
                    
    
  
                                    Vėl nauja giesmę gieda. Tik neseniai aiškino,kad geriau nesirinkti ir nenaudoti rafinuoto aliejaus. Dabar jau vėl kardinaliai priešingai kalba. Tikėkit mokslu,kuris kas keli metai kardinaliai priešingai keičiasi. Kas buvo sveika tampa nebesveika - ir atvirščiai. Nes mokslininkai kieno kišenėje sėdi - to giesmę ir gieda. Aš pagrinde kepu ant taukų arba ant sviesto,man taip skaniau. O tas sveika-nesveika visvien kas keli metai keičiasi. Vaikytis madų nėra kada. 
                    
    
  
                                    Geriausiai kepti ant vandens, nereikia pirkti!!!
                    
    
   @Gitanas Nuosėda
                neka iškepsi nebent šildyti 
                    
    
   @Gitanas Nuosėda
                Ateikit pas mane į sloiką, iškepsiu makaronų ant ausų
                    
    
   @Gitanas Nuosėda
                Vanduo irgi kainuoja.
                    
    
   @Gitanas Nuosėda
                Vanduo taipat kainuoja
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Aliejus, sviestas ar taukai: atskleidė, ant ko geriausia kepti