Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kepimui vartojami rafinuoti aliejai, o įmaišyti į kruopų košę nerafinuoti aliejai. Aš asmeniškai mėgstu į šutintų grikių košę įmaišyti linų sėmenų aliejaus pusryčiams. Labai sotu ir sveika!!!
Sveikiausia kepti aliejuje sumaišytame su kiaulienos taukais, arba aliejuje su sviestu
Pirmiausiai žiūrima į atsargas. Ką turi su tuomet duri
Taukai arba sviestas.Gyvuliniai riebalai.O šiaip---ką turiu,tą ir naudoju.
Vėl nauja giesmę gieda. Tik neseniai aiškino,kad geriau nesirinkti ir nenaudoti rafinuoto aliejaus. Dabar jau vėl kardinaliai priešingai kalba. Tikėkit mokslu,kuris kas keli metai kardinaliai priešingai keičiasi. Kas buvo sveika tampa nebesveika - ir atvirščiai. Nes mokslininkai kieno kišenėje sėdi - to giesmę ir gieda. Aš pagrinde kepu ant taukų arba ant sviesto,man taip skaniau. O tas sveika-nesveika visvien kas keli metai keičiasi. Vaikytis madų nėra kada.
Geriausiai kepti ant vandens, nereikia pirkti!!!
@Gitanas Nuosėda
neka iškepsi nebent šildyti
@Gitanas Nuosėda
Ateikit pas mane į sloiką, iškepsiu makaronų ant ausų
@Gitanas Nuosėda
Vanduo irgi kainuoja.
@Gitanas Nuosėda
Vanduo taipat kainuoja
Aliejus, sviestas ar taukai: atskleidė, ant ko geriausia kepti