REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keturiasdešimt patiekalų per dvi pirmąsias atrankines laidas į didžiausią kulinarinį šou „Skonis“. Toks krūvis teko LNK „Skonio“ teisėjams, kurie turėjo išragauti visų norinčių patekti į laidą patiekalus.

Keturiasdešimt patiekalų per dvi pirmąsias atrankines laidas į didžiausią kulinarinį šou „Skonis“. Toks krūvis teko LNK „Skonio“ teisėjams, kurie turėjo išragauti visų norinčių patekti į laidą patiekalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Įsivaizduojate, per dieną suvalgyti dvidešimt patiekalų, kuriame kiekviename – po kokių 15 ingredientų. Tai – tikras išbandymas skrandžiui, visiška produktų maišalynė. Kitą rytą po filmavimų jaučiau savotiškas pagirias, tam tikrą organizmo apnuodijimą“, – prisipažįsta viena „Skonio“ teisėjų Agnė Jagelavičiūtė.

REKLAMA

Nors, pasak Agnės, ragauto maisto kiekis nebuvo didelis, sunkiausia buvo dėl jo įvairovės. „Prisipažinsiu, atrankos – tikrai juodas darbas, ypatingo malonumo nėra. Juk turi viską išragauti, nors patiekalas ir kelia abejonių. Bet mes tam ir buvome, kad ragautumėme ir diskutuotume, o ne įsivaizdintume. Buvo tokių patiekalų, kurių nesinorėjo valgyti, o buvo tokių, kurių norėjosi pakartoti“, – pasakoja Agnė.

Pasak Agnės, ne visi šou dalyviai suprato, kad čia – vieno šaukšto konkursas. „Viename šaukšte turi tilpti ir estetika, ir išradingumas, ir paprasčiausias skonis. Norint tai suderinti reikia rasti aukso vidurį. Pateikti įdomiai, inovatyvų patiekalą, bet nepersistengti. Viena dalyvė mums pagamino mažyčius Barbių blynelius su kumpiu, sūriu ir juos apliejo vyšnių uogiene. Dedi į burną ir nesupranti, ką valgai. Kai kurių dalyvių pasirinkimai tikrai stebino“, – sako Agnė, prisipažinusi, kad jos su Kristina Brazauskiene buvo minkštesnės teisėjos, o vyrai – „Stiklių“ bendraturtis Romas Zakarevičius ir geriausiu virtuvės šefu tituluojamas Liutauras Čeprackas – kirto iš paties. „Skonio“ premjerą žiūrovai išvys jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Agnė per pirmąsias atrankų dienas suformavo savo komandą ir su nekantrumu laukia susitikimo su ja. „Pirmiausia, svarbu, kad komanda taptų komanda. Mūsų laukia kulinarinė drama, kova ir dideli išgyvenimai. Šou tik prasideda“, – sako Agnė Jagelavičiūtė, internetinio kulinarinio dienoraščio ir knygos „Pasimatykime virtuvėje“ autorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų