REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar savo gyvenime jaučiate pakankamai meilės? Ar greitu metu eisite į pasimatymą su savo simpatija? Ar ateityje jums nusimato sėkmė meilės srityje?

Ar savo gyvenime jaučiate pakankamai meilės? Ar greitu metu eisite į pasimatymą su savo simpatija? Ar ateityje jums nusimato sėkmė meilės srityje?

REKLAMA

Pažvelkime, kuriems Zodiako ženklams ateinančiais metais seksis meilės, romantikos ir aistros srityje, rašo astrotalk.com.

Jautis

Pirmasis ženklas, kuriam kitąmet seksis meilėje, yra Jautis. Pagal 2023 m. Jaučio meilės horoskopą, kiti metai pasidės kiek sudėtingiau, tačiau pirmąjį metų trimestrą reikalai ims tvarkytis.

Praėjus 2023 m. birželiui, stačia galva pasinersite į meilės gelmes. Jūsų penktasis meilės būstas sulauks gilios ir intymios aštuntojo būsto valdovo įtakos.

Žmonės, kurie nėra sukūrę pastovių santykių, po birželio mėnesio pajaus kibirkštį ir aštrumą su kitu žmogumi. Po rugsėjo mėnesio galite jaustis šiek tiek įsitempę arba jūsų lauks įvairūs pokalbiai. Tačiau nė vienas žmogus negalės pakeisti jūsų nuomonės, nes būsite itin įsitraukę į santykių kūrimą.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Pagal 2023 m. Svarstyklių meilės horoskopą, kitąmet jūsų santykiai bus gan stabilūs. Tačiau šio ženklo atstovams seksis meilėje. Tie, kurie vertina santykius, bus pakantūs savo sutuoktiniams, tačiau gali susidurti su psichologiniais sunkumais.

REKLAMA

Kadangi gegužę, birželį ir liepą situacija keisis, turėtumėte būti šiek tiek atsargesni. Dėl besikeičiančio ego ir tikslų šiuo laikotarpiu tarp jūsų gali kilti ginčai. Tačiau konfliktai santykiuose tik sustiprina meilę; dėl to antroje metų pusėje būsite prisirišę vienas prie kito ir būsite pavyzdinė pora.

Kadangi 2023 m. yra vieni iš sėkmingiausių Svarstyklėms rasti savo gyvenimo meilę, ji gali užklupti susitikimo su šeima metu ar sutikus seną draugą. Didelė tikimybė, kad įsimylėsite iš karto.

Vandenis

2023 m. rasite savo sielos draugą, nes pagal Vandenio meilės horoskopą esate vienas iš ženklų, kuriems kitais metais seksis meilėje. Mėnulio valdomas jautrus vandens ženklas labiau įžiebs aistrą, o ne emocijas. Šiuo laikotarpiu gali tekti dažnai raudonuoti ir įsimylėti.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tikras ryšys neužsimegs iki pirmojo metų ketvirčio, kai jūsų devintojo būsto, valdančio dharmą ir tikėjimą, vadovas keliaus į penktąjį būstą, kuris valdo meilę.

Galite sutikti asmenį, kuris galiausiai pasirodys esąs jums idealus partneris. Jūsų protą užplūs džiaugsmas ir pasitenkinimas, jausitės taip, tarsi su tuo asmeniu jus sietų dvasinis ryšys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų