REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Bradas Pittas ir Angelina Jolie, Johnny Deppas ir Amber Heard (nuotr. Vida Press)

Būsimos „Brangelinos“ skyrybos prisideda prie įžymybių išsiskyrimų virtinės, kuri sudaro įspūdį, kad vidutinės Holivudo santuokos sėkmės tikimybė yra maždaug tokia pati kaip baltųjų rasei nepriklausančio aktoriaus šansai laimėti „Oskarą“.

25

Būsimos „Brangelinos“ skyrybos prisideda prie įžymybių išsiskyrimų virtinės, kuri sudaro įspūdį, kad vidutinės Holivudo santuokos sėkmės tikimybė yra maždaug tokia pati kaip baltųjų rasei nepriklausančio aktoriaus šansai laimėti „Oskarą“.

REKLAMA

Ir Bradas Pittas, ir Angelina Jolie-Pitt skyrybas yra išgyvenę ir anksčiau: jis – su „Draugų“ žvaigžde Jennifer Aniston, ji – su aktoriais Jonny Lee Milleriu ir Billy Bobu Thorntonu.

Šiemet savo garsiojo „sąmoningo atsijungimo“ dokumentus taip pat baigė tvarkyti Gwyneth Paltrow ir Chrisas Martinas. Maždaug tuo pačiu metu Johnny Deppas ir Amber Heard riejosi dėl savo skyrybų sąlygų.

Drew Barrymore, Lisa Marie Presley, Dennisas Quaidas ir Jamesas McAvoy taip pat paskelbė apie skyrybas su savo partneriais, tad nenuostabu, kad kai kurios paskalų svetainės 2016-uosius vadina Holivudo skyrybų metais.

REKLAMA
REKLAMA

2012-aisiais statistikos svetainė „PolitiFact“ apskaičiavo, kad tikimybė vidutinei santuokai Amerikoje baigtis skyrybomis yra 40–50 procentų.

REKLAMA

Niujorko teisės firmos „Kasowitz, Benson, Torres and Friedman“ partnerė Kelly Frawley mano, jog nors ir nėra priežasčių galvoti, kad garsūs ir turtingi žmonės skiriasi dažniau, santykiams kenkiantis spaudimas išretėjusioje Holivudo atmosferoje yra didesnis.

„Yra standartinių dalykų, sukeliančių santuokų griūtį: susirūpinimas dėl pinigų, ginčai dėl to, kaip auginti vaikus, ištikimybės klausimai“, – sakė ji.

„Jie yra daug didesnio masto, kai turi reikalą su įžymybių pora, nes yra tokia didelė prieiga prie visų tų dalykų, dėl kurių lengva pasitraukti iš santuokos. Gali lengvai leisti pinigus, gali lengvai išeiti, gali lengvai megzti romanus“, – aiškino K.Frawley.

REKLAMA
REKLAMA

„Unikalus mikroskopas“

Tačiau ne viskas taip blogai. Denzelis ir Pauletta Washingtonai drauge nuo 1983-iųjų, o Billy Crystalas ir Christopheris Walkenas su savo sutuoktinėmis iki šio dešimtmečio pabaigos turėtų atšvęsti auksines vestuves.

Visgi įžymybių skyrybos pasirodė esančios neišnaikinamas dalykas ir Holivudo kalvos, vaizdžiai pasakius, yra storai nuklotos mirusių šou verslo santuokų kaulais.

Tarp garsių aukų yra Benas Affleckas ir Jennifer Garner, kurie apie išsiskyrimą paskelbė 2015 metų birželio 30-ąją – kitą dieną po dešimtųjų savo santuokos metinių.

2012-aisiais iširo trečia Tomo Cruise'o santuoka, su Katie Holmes, o 2010-aisiais išsiskyrė Ryanas Reynoldsas ir Scarlett Johansson, Elizabeth Hurley ir Arunas Nayaras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Įžymybės yra po unikaliu mikroskopu, kai kiekvienas niuansas yra vėl ir vėl narstomas, apie menkiausią nesusipratimą pranešama, tarsi skirtumeis jau šią minutę“, – sakė Judi Bloom, santuokos ir šeimos konsultantė iš Pietų Kalifornijos.

„Tai galiausiai tikrai gali palaužti porą“, – sakė ji.

Pasak jos, viena didelė Holivudo porų problema yra tai, kad partneriai daug laiko praleidžia atskirai su savo atskirais projektais.

Kai kurie partneriai nutolimo išvengia dirbdami kartu. Warrenas Beatty ir Annette Bening pradėjo susitikinėti per „Bagsio“ filmavimą 1991 metais, po metų susituokė, o 1994-aisiais drauge filmavosi „Meilės istorijoje“.

REKLAMA

Galimybė atsikvėpti

Willas Smithas ir Jada Pinkett, kurie susipažino jo situacijų komedijos „The Fresh Prince of Bel Air“ filmavimo aikštelėje, kai ji dalyvavo atrankoje vaidinti jo merginą, ir po ketvirčio amžiaus tebėra drauge.

To vaidmens ji negavo, tačiau gavo W.Smithą, už kurio ištekėjo 1997-aisiais ir su kuriuo drauge vaidino 2001 metų biografiniame filme „Ali“.

Tai, žinoma, veikia ne visada.

Helena Bonham Carter ir Timas Burtonas drauge dirbo net septyniuose filmuose, bet po 13 drauge nugyventų metų pasuko kiekvienas savo keliu. Tas nelaimingas skaičius žymi ir Woody Alleno bei Mios Farrow santuokos trukmę metais, ir jo filmų, kuriuose ji vaidino, kiekį.

REKLAMA

Buvęs Jennifer Lopez, Jessicos Simpson ir kitų Holivudo žvaigždžių publicistas Robas Shuteris, kuris dabar vadovauja NaughtyGossip.com, sakė, kad įžymybės ir jų atstovai pranešimus apie skyrybas planuoja iki smulkiausių detalių.

„Pranešimas apie Bradą ir Angie pasirodė diena po to, kai išėjo savaitinių žurnalų numeriai, ir tai reiškia, kad jie gauna savaitę atsikvėpti“, – sakė jis.

Pasak jo, nors spauda skaitmeniniame amžiuje nebėra tokia svarbi kaip anksčiau, parinktas laikas vis tiek yra „katastrofa“ daugiausiai skaitytojų Amerikoje turinčiam žurnalui „People“ ir jo konkurentui „Us Weekly“.

R. Shuteris mano, kad B.Pittas turėjo būti pasyvesnis planuojant pranešimą apie skyrybas, nes A.Jolie-Pitt garsėja rūpestingu naujienų apie save režisavimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų