REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų gražiausios Lietuvos merginos karūna atiteko 21-erių choreografijos mokslus kremtančiai studentei iš Klaipėdos Agnei Kavaliauskaitei. Trumpas pokalbis su tituluota gražuole – naujienų portalo balsas.lt skaitytojams.

Šių metų gražiausios Lietuvos merginos karūna atiteko 21-erių choreografijos mokslus kremtančiai studentei iš Klaipėdos Agnei Kavaliauskaitei. Trumpas pokalbis su tituluota gražuole – naujienų portalo balsas.lt skaitytojams.

REKLAMA

– Pirmieji trys žodžiai, šaunantys į galvą prisiminus akimirką, kai Mis Lietuva buvote tituluota Jūs?

– Džiaugsmas, garbė, atsakomybė.

– Ką pavadintumėte geriausia pamoka, išmokta grožio konkurse?

– Aš supratau, kad kiekviena moteris savyje nešioja užslėptą galią pakerėti. Ne visos dailiosios lyties atstovės moka savo žavesį atskleisti, o juk to tikrai galima išmokti. Konkurse mus mokė elegancijos paslapčių, manierų ir kitų grožio subtilybių, kuriomis pasipuošti gali kiekviena. Tačiau aš supratau, kad moterį labiausiai puošia vidinė šiluma.

– Ar anksčiau esate dirbusi modeliu? Jeigu galima pasmalsauti, kodėl grožio konkurse nutarėte dalyvauti šiemet?

REKLAMA
REKLAMA

– Prieš fotokameros objektyvą esu stovėjusi ne kartą, tačiau dirbti tikrojo modelio darbo man nėra tekę. „Mis Lietuvos“ konkursas buvo mano daugiametė svajonė, kuriai įgyvendinti vis pristigdavo drąsos ir ryžto. Šiemet sau neleidau praleisti tokio šanso.

REKLAMA

– Studijuojate choreografiją Klaipėdos universitete. Kokios Jūsų kūrybinės ambicijos?

– Mintyse nuolat kirba mintis sukurti ką nors, ko dar niekas nėra matęs, ką nors, kas prikaustytų ir sužavėtų. Manau, jog mano, kaip Mis Lietuvos, patirtis suteiks dar daugiau kūrybinės inspiracijos.

– Kada pradėsite ruoštis „Mis Pasaulio“ konkursui? Kaip manote, kokios stipriosios Jūsų pusės, kurios padės išsiskirti iš varžovių šiose varžytuvėse?

– Konkurso „Mis Pasaulis“ finalas vyks gruodžio viduryje, tad ruoštis pradėsiu artimiausiu metu. Svarbiausia šiame konkurse yra pristatyti savo šalį. Norisi kuo daugiau papasakoti apie ją. Sėkmė priklausys nuo to, kaip pavyks atkreipti į save dėmesį. Stengsiuosi parodyti savo kaip šokėjos galimybes, kūrybingumą, nuoširdų bendravimą. Tikiuosi, pavyks tinkamai pasiruošti ir rasti tinkamas pasirodymams sukneles, galbūt Lietuvos dizaineriai sukurs ką nors, su kuo man pavyks nustebinti visą pasaulį. Juk turėsime pristatyti ir lietuvių tautinį kostiumą, galbūt jis gali būti stilizuotas kitaip nei visada? (šypsosi.)

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip sureagavote į kalbas, paskleistas vienos dalyvės, kad konkurso nugalėtoja jau buvo žinoma prieš kelias savaites? Ar tai pavadintumėte moterišku pavydu, konkurencija?

– Nežinau, ar tai pavydas, galbūt tai bandymas atkreipti dėmesį į save.

– Papasakokite, ką mėgstate veikti laisvalaikiu?

– Mano didžiausia aistra – šokis. Tam, kad šoktum, savo kūną turi prisijaukinti kaip laukinį gyvūną. Tam, kad jis tavęs klausytų, reikia beprotiškai daug dirbti.

– Ar esate kritiška savo išvaizdai?

– Negraužiu savęs, jog ne viskas yra tobula. Rūpinuosi savimi taip, kad man būtų patogu gyventi.

– Ar tikite, kad grožis gali išgelbėti pasaulį?

– Tikiu, kad išgelbėti pasaulį gali grožis ir meilė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų