REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2013-ųjų skaitomiausieji: populiariausios metų naujienos apie užsienio žvaigždes

Kas apsinuogino, kas apsikvailino, o kas buvo benamiai arba seksoholikai?

Pramogų pasaulis nestovi vietoje: čia nuolat verda intrigos ir skandalai, mezgasi meilės trikampiai ir keturkampiai, šurmuliuoja prabangios ceremonijos ir triukšmingi vakarėliai, vyksta spalvingos fotosesijos ir įspūdingi filmavimai... Ką jau kalbėti apie nenumaldomą gerbėjų norą į savo dievaičių gyvenimą pažvelgti „pro rakto“ skylutę!

Pramogų pasaulis nestovi vietoje: čia nuolat verda intrigos ir skandalai, mezgasi meilės trikampiai ir keturkampiai, šurmuliuoja prabangios ceremonijos ir triukšmingi vakarėliai, vyksta spalvingos fotosesijos ir įspūdingi filmavimai... Ką jau kalbėti apie nenumaldomą gerbėjų norą į savo dievaičių gyvenimą pažvelgti „pro rakto“ skylutę!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pateikiame Jums 10 populiariausių ir daugiausia portalo balsas.lt skaitytojų dėmesio per 2013-uosius sulaukusių naujienų apie užsienio įžymybes:

REKLAMA

10. 7 įžymybės, kenčiančios nuo seksoholizmo

Žmonės kovoja su įvairiomis priklausomybėmis – alkoholizmu, narkomanija, lošimo manija ir kt. Kartais nevaldoma manija tampa netgi tokie paprasti ir kasdieniai dalykai kaip valgymas. Na, o viena iš retesnių, bet bene pati pikantiškiausia priklausomybė – seksoholizmas.

9. Naujausioje fotosesijoje supermodelis K. Moss nusimetė visus drabužius

Supermodelis Kate Moss – tikra Anglijos rožė, kurios grožis ir žavesys bėgant metams visai nevysta. Mados olimpe įsitvirtinusi 40-metė nė nemano savo vietos užleisti jaunesnėms manekenėms ir drąsiai pozuoja net visiškai nuoga.

REKLAMA
REKLAMA

8. Garsioji gyva lėlė barbė V. Lukjanova parodė savo tikrąją išvaizdą

Gyva barbe vadinama Valerija Lukjanova gerbėjus nuolat stebina itin ryškiu „lėlišku“ makiažu. Vargu ar kuri kita moteris išdrįstų taip drastiškai ryškinti savo bruožus. Dėl to Valerija yra sulaukusi nemažai kritikos – neva iš tiesų ji nėra graži, bet „tona“ makiažo padaro stebuklus ir „nupiešti“ bruožai tik fiktyviai padaro ją tokią gražią. Turbūt pavargusi nuo šių nuolatinių priekaištų ir kritikos Valerija išdrįso pasidalyti keliomis savo nuotraukomis, kuriose ji – be makiažo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Seksualioji I. Shayk ant raudonojo kilimo pademonstravo ne tik apnuogintas krūtis, bet ir kelnaites su juostele

Irina Shayk Kanų kino festivalyje dar kartą įrodė, kokia yra seksuali ir drąsi moteris, pasitikinti savimi ir savo figūros nepriekaištingumu. 27-erių modelis į filmo „All Is Lost“ premjerą atvyko itin atvira ir provokojančia apranga, prikausčiusia ir festivalio svečių, ir minios paparacių dėmesį. Daugiau gražuolės nuotraukų – straipsnio fotogalerijoje.

6. Seksualiausios žvaigždės, apsinuoginusios žurnalų viršeliuose

Nuo mados biblija vadonamo „Vogue“ ir legendinio „Rolling Stone“ iki atvirai seksualaus „Playboy“ – įvairūs žurnalai subtilios erotikos nevengia demonstruoti net savo viršeliuose. Jiems pusnuogės fotografavosi tokios žvaigždės, kaip paauglių dievaitėmis laikytos Britney Spears ir Christina Aguilera, modeliai Miranda Kerr ir Claudia Schiffer, aršioji Rihanna ir net ekstravagantiškoji Lady Gaga.

REKLAMA

5. Aktoriai, atsisakę legendomis tapusių vaidmenų (I)

Aktoriai, atsisakę legendomis tapusių vaidmenų (II)

Filmų istorijoje gausu pasakojimų apie aktorius, kurie buvo vos per plauką nuo vaidmenų, ilgam užvaldžiusių žiūrovų protus ir širdis. Kai jie apžvelgia savo karjerų klaidas, bjauriausiomis pripažįstamos tos, kai jie patys atsisakė vaidmenų, vėliau tapusių legendomis.

4. „Photoshop“ avarijos: dingusios įžymybių kojos, papildomos galūnės ir kiti nesusipratimai

Turbūt nė vienas neatsisakytų turėti tobulą odą, tobulus plaukus, tobulą figūrą... Jei to įgyvendinti nepavyksta gyvenime, nuotraukas nesunkai galima patobulinti „Photoshop“ ar kitomis vaizdo redagavimo programomis. Bet kas atsitinka, kai naudojantis šiomis priemonėmis persistengiama? Štai 12 pavyzdžių, kai net žinomi žmonės, garsūs žurnalai ir populiarūs prekių ženklai naudojant „Photoshopą“ užlipo ant grėblio.

REKLAMA

3. 45 metų P. Anderson vėl apsitempė legendinį „Gelbėtojų“ kostiumėlį

Šviesiaplaukė Pamela Anderson daugeliui serialo „Gelbėtojai“ gerbėjų paliko neišdildomą įspūdį kaip S. J. Parker, lekianti paplūdimiu, vilkėdama raudonu maudymosi kostiumėliu. Nors šiame seriale P. Anderson filmavosi prieš 15–20 metų, fotografuodamasi braziliškajam žurnalui „Vogue“ 45 metų moteris ir dviejų vaikų mama įrodė, kad vis dar gali pasigirti tokiu pat nepriekaištingu kūnu.

2. Paviešintos itin erotiškos 14 metės A. Jolie nuotraukos

Paviešintos archyvinės nuotraukos, kuriose vienai seksualiausių pasaulio aktorių Angelinai Jolie – viso labo 14 metų. Pirmoji fotosesija, padaryta 1989 m., iškart atkreipė talentų ieškančių agentų dėmesį į pradedančiąją aktorę ir modelį. Kai kurie kadrai visai nekalti, tačiau yra ir tokių, kurie galėtų būti pavadinti per daug provokuojančiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. 15 turtingų ir žinomų žmonių, kurie kadaise buvo benamiai

Kad atsidurtų ten, kur yra dabar, šiems žmonėms teko nueiti ilgą kelią. Šie žmonės buvo ne šiaip varguoliai, jie buvo tikrų tikriausi benamiai. Bėgant laikui jie sugebėjo pasukti savo gyvenimą 180 laipsnių kampu ir tapti pavyzdžiu kiekvienam, svajojančiam apie profesionalią karjerą. Siūlome susipažinti su 15 įkvepiančių istorijų apie žmones, kuriems kadaise teko nakvoti gatvėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų