REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portalas Balsas.lt kartu su mūsų šalies Bušido federacija pirmą kartą istorijoje rengia Lietuvos MMA bušido kovotojo rinkimus. Nuo lapkričio 16 dienos iki gruodžio 16 dienos vyksiančiuose rinkimuose varžysis 12 pajėgiausių sportininkų, kuriuos pagal šių metų rezultatus atrinko Lietuvos Bušido federacija. Pristatome vieną iš rinkimuose dalyvaujančių kovotojų – Marių Žaromskį.

REKLAMA
REKLAMA

2013 metų Lietuvos MMA bušido kovotojo rinkimai – balsuoti galėsite paspaudę ČIA.

Sporto klubas: „AKA American“

Gimimo metai – 1980

Ūgis – 176 cm

Svoris – 77 kg

Karjeros laimėjimai: didžiausias – 2009 metais Japonijoje pasaulio MMA DREAM čempionas.

Reikšmingiausia pergalė 2013 metais: „Bellator MMA“ čempionato JAV pusfinalyje pralaimėjo ir nepateko į finalą, kur kovojama dėl 100 tūkst. JAV dolerių.

REKLAMA

Mariaus Žaromskio komentaras:

„Nuo 2005 metų profesionaliai dalyvauju varžybose, o iki tol tai buvo tik hobis. Pradėjau nuo 12 metų sportuoti karatė, vėliau ėmiausi kikbokso, dziudo, imtynių ir sustojau prie MMA. Čia viskas susideda ir padeda išlikti alkanam pergalių ir išsaugoti norą tapti geriausiu savo srityje. Svarbiausia – morališkai nepalūžti, džiaugtis kiekviena sekunde. Jos būna tik kartą gyvenime.

Jei turi šansą gyvenime – išnaudok. Jei nebūna noro, geriau atsisėdu, pagalvoju, išlaukiu, kol atsiras alkis ir tuomet imuosi veiklos iš naujo. Raktas į pergalę man – pergalės alkis, džiaugsmas, moralė. Žinoma, čia neįtraukiant kiekvieną dieną treniruočių ir jose išlieto prakaito laikantis disciplinos.“

REKLAMA
REKLAMA

Pirmojo trenerio Zenono Budraičio komentaras:

„Į dvikovines sporto šakas ateina labai silpnai fiziškai pasiruošę miesto vaikai, o Marius atėjo iš rajono, iškart pasižymėjo fizine jėga ir buvo jaunuolis, stabiliai siekiantis tikslo. Pasakei jam kažkokį pratimą šlifuoti ir jis daro be sustojimo iki 25-o prakaito.

Jis norėjo tapti geru kovotoju, tokiu ir tapo. Jis lankstus, labai gera kojų technika, gerai dirba stovint. Visa tai buvo atidirbta dar pirmais metais. Taip pat išpuoselėjo imtyniavimą, artimą kovą, skausmo veiksmus. Ramus kaip kovotojas, psichologiškai jo daug ruošti nereikėjo – išsikraudavo ringe.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų